Fiica mea a primit azi o scrisoare de la viitoarea ei educatoare

Da, Emma a primit azi la cresa o scrisoare de la viitoare ei educatoare de la gradinita.

Am deschis-o impreuna acasa.

Nici nu a fost nevoie sa traduc. Imaginile au vorbit de la sine.

Un fel de mica felicitare cu pozele celor 2 viitoare educatoare si prenumele lor si o poza cu semnul ei. Buburuza va fi semnul Emmei pe toata perioada gradinitei. Il va regasi pe dulapul din vestiar, pe cuierul unde e agatat prosopul la baie, pe cana unde isi tine periuta si pasta de dinti, pe locul unde va sta paharul de unde ea va bea apa.

Apoi cateva randuri, adresate tot Emmei, in care i se spune ca in septembrie va incepe o noua calatorie si ca vom putea si noi, parintii ei sa o insotim la inceput chiar in sala de clasa astfel incat acomodarea ei sa fie una blanda!

Am mai gasit in scrisoare o lista cu lucrurile de care ea va avea nevoie si pe care noi sa le pregatim pana atunci.

Noi i-am aratat Emmei scrisoarea i-am spus ca va merge la gradinita in curand, i-am aratat pozele celor doua viitoare educatoare si numele lor, i-am aratat semnul ei…si in felul acesta Emma va fi familiarizata cu numele lor si cu imaginea celor doua educatoarea. Mie mi se pare de vis. 

Gesturi atat de mici dar care inseamna atat de mult!

 

Si daca tot vorbim de gesturi mici, am tot vrut sa va mai spun de gestul pe care il face postarita noastra de fiecare data cand vine si copiii sunt in curte. Intotdeauna le da copiilor o mica atentie: cate o mini punguta cu bomboane, jeleuri, cate o mini ciocoalata. Azi le-a dat cate o bratara din bomboane. Niciodata ei nu mananca ce primesc, nu mananca deloc dulciuri din comert. Ba da, le dau inghetata de la gelaterie. Dar dulciuri de genul bomboane sau jeleuri nu le dau, inca. Si, desi ei stiu ca nu le pot manca, de fiecare data se bucura mult cand le primesc si ii multumesc doamnei.

 

Pana data viitoare fiti buni unii cu ceilalti!

 17 iunie 2020